Ko su uhapšeni u akciji Ares: Pacov iz Požarevca, dvojica škaljaraca, iznuđivači iz Niša...

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su uhapšeni u akciji "Ares": Pacov iz Požarevca, dvojica "škaljaraca", iznuđivači iz Niša...

Mlađan Micić Pacov, Dejan Ćuzović i Mirko Vuković - najzvučnija su imena od 360 uhapšenih u policijskoj akciji "Ares".

Akcija je sprovedena u više gradova, a uhapšeni su osumnjičeni za razna krivična dela, od kojih najviše zbog dilovanja droge.

Uhapšeni Mlađan Micić zvani Pacov javnosti je poznat još iz vremena akcije "Sablja" kada je hapšen kao organizator požarevačkog ogranka "zemunskog klana", zbog čega je u zatvoru bio do 2014. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Sada je uhapšen jer je policija u njegovom automobilu pronašla pištolj sa dva okvira municije, a pretresom njegove kuće i bombu.

Na meti policije u akciji "Ares" našla su se i dvojica pripadnika crnogorskog škaljarskog klana - Dejan Ćuzović i Mirko Vuković.

Ćuzović, rodom iz Pljevlja je uhapšen zbog pokušaja iznude 20.000 evra, a kod njega je pronađeno i šest automobila, 20 ključeva druhih vozila, i 5.500 evra.

Ćuzović je ranije bio hapšen zbog zloupotreba platnih kartica, nošenja oružja, falsifikovanja isprava.

Uhapšeni Vuković je mnogo interesantniji domaćoj javnosti, pre svega zbog emotivne veze sa pevačicom Marinom Visković ali je poznat i po bratu Miljanu Vukoviću, vođi srpskog ogranka bajkerske grupe "Anđeli pakla".

Njihov otac, Vuk Vučlević bio je kum Željka Ražnatovića Arkana.

Mirko Vuković sada je uhapšen nakon što je policija kod njega pronašala ručno izrađeno automatsko oružje.

U Novom Sadu, policija je u akciji "Ares" uhapsila Gorana Bošnjaka (39) i Miloša Jakovljevića (36) kod kojih je pronađeno 38 kilograma marihuane, 12 kilograma ekstarzija, 2,5 kilograma amfetamina, 460 grama kokaina, kilogram hašiša i tri pištolja.

U Nišu hapšenja zbog iznude

U Nišu je tamošnja policija uhapsila četvoricu osumnjičenih za iznudu. Osumnjičeni D. M. (24), D. R. (24), S. R. (24) i M. S. (35) iz Niša uhapšeni su na primopredaji iznuđenog novca. Oni su uz pretnje i nanošenje teških povreda, od oštećenog najpre tražili 13.000 evra, a zatim još 1.500 evra. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su neki od uhapšenih u jučerašnjoj akciji "Ares"

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2017

Mlađan Micić Pacov, Dejan Ćuzović i Mirko Vuković - najzvučnija su imena od 360 uhapšenih u policijskoj akciji "Ares"...Akcija je sprovedena u više gradova, a uhapšeni su osumnjičeni za razna krivična dela, od kojih najviše zbog dilovanja droge...Uhapšeni Mlađan Micić zvani Pacov javnosti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.