Stižu fantastične priče iz ravnice

Izvor: Art-anima.com, 15.Dec.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu fantastične priče iz ravnice

Grupa autora koja je pre godinu dana domaćem čitalaštvu poklonila zbirku priča u elektronskom formatu "Nešto diše u mojoj torti", pripremila je novu zajedničku kolekciju, ali ovoga puta u štampanom obliku "V – zbirka fantastičnih priča iz ravnice".

Jedna od specifičnosti ovog izdanja je što su svi autori zastupljenih priča rođeni u Vojvodini ili žive i rade na tlu ove pokrajine.

Kako se navodi na zadnjoj korici knjige, priče iz ove zbirke odvešće vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << u fantastične svetove Vojvodine, u drugu, nevidljivu, tajanstvenu ravnicu, pletenu iz ponora vaših strahova…

Sadržaj: Andrea Baskin "Plavo", "Violina"; Boris Mišić "Daca i Huan", "Daca u gradu tame"; Goran Segedinac "Salaš", "Pod krošnjom"; Damir Mikloš "Zov ravnice"; Igor Ivanišević "Desankina biblioteka užasa"; Ivica Milarić "Auto-ekskurzija"; Milka Knežević Ivašković "Motel"; Oto Oltvanji "Nećeš nam lagati"; Radoslav Slavnić "Zlatna deca, zlatne godine", "Trulež, meso i sitni kolači"; Saša Robnik "Ljubiša dolazi noću", "Tako je govorio tata", "Oči lovca".

Od autora zbirke stižu i najave da je u pripremi još jedna kolekcija, "Nešto diše u mojoj torti 2", koja će po broju zastupljenih pisaca i kvalitetu proznih ostvarenja, odskočiti od prošlogodišnje.
 
 

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.