Produkt La Masije, velika nada Arsenala, osvajač Superkupa Evrope sa Atletikom, a potpisao kratkoročni ugovor sa trećeligašem

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produkt La Masije, velika nada Arsenala, osvajač Superkupa Evrope sa Atletikom, a potpisao kratkoročni ugovor sa trećeligašem

Fran Merida izborio šestomesečnu saradnju sa Hueskom

Fudbal je prepun priča o neostvarenim talentima, ali je bivši igrač Arsenala Fran Merida postavio nove standarde pošto je produkt Barsine škole fudbala – čuvene La Masije – godinama bio velika nada Arsenala, a sada će zaigrati u trećoj španskoj ligi.

Ofanzivni vezista je sa Atletiko Madridom osvojio i Superkup Evrope 2010. godine, a uspeo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izbori samo kratkoročni ugovor sa Hueskom – do kraja sezone pošto je bio slobodan igrač otkako mu je istekao ugovor sa brazilskim Atletiko Paranenseom.

Iako ima samo 24 godina Merida ima dosta iskustva, pored pomenutih timova igrao je i za Real Sosijedad, Bragu, Herkules, a od mladića koji je sedam godina proveo u La Masiji i zatim pet godina radio pod okom Arsena Vengera se očekivalo mnogo više od treće španske lige.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.