Nove epizode serije “Zvezdara”: Nina otpevala “Krevet za troje”!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove epizode serije “Zvezdara”: Nina otpevala “Krevet za troje”!

Na poznatom beogradskom splavu, “Na vodi kafana”, koja od ove godine radi i zimi, snimljene su scene za potrebe novih epizoda serije “Zvezdara”, koja uskoro počinje da se prikazuje na RTV Pink. U veseloj atmosferi supruga političara u usponu Nada (koju igra Anita Lazić Todorović) slobodno se zabavlja sa opasnim Voždom (koga tumači glumac Igor Đorđević). Šta će se desiti kada stvari odmaknu kontroli, posle mnogo muzike i pića imaćete priliku da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u premijernim epizodama koje su najavljene za kraj decembra.

U seriji se kao specijalni gost pojavljuje jedna od naših najlepših novinarki i voditeljki Nina Radulović Lečić. Naime, beogradska publika zna da Nina pored novinarstva dugo godina peva i da je završila i muzičku školu. Za potrebe novog ciklusa serije “Zvezdara” Nina je snimila novu pesmu provokativnog naziva: “Krevet za troje” . Kompozitor numere je proslavljeni Damir Handanović autor brojnih hitova a tekst potpisuje Milan Laca Radulović.

Scenario i režiju potpisuje doajen televizijske režije Dragoslav Lazić, a serija je okupila izuzetnu glumačku ekipu: Branislav Lečić, Mira Banjac, Frano Lasić, Gorica Popović, Vesna Čipčić, Siniša Ubović, Sofija Juričan, Aljoša Vučković

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.