Završen dimitrovgradski turnir u malom fudbalu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen dimitrovgradski turnir u malom fudbalu

U reprizi prošlogodišnjeg finala “Evrogas” je savladao ekipu “Hotel Saks Balkan” posle boljeg izvođenja penala, pošto je u regularnom toku meča bilo nerešeno 4:4.

Ekipa sastavljena od niških profesionalaca KMF Kopernikusa i prvotimaca Balkanskog sjajno se suprotsavila višegodišnjem osvajaču turnira Hotelu Saks Balkan za koji je u finalu nastupilo čak 7 futsal reprezenatativaca.

Preko 1.000 prisutnih ljubitelja fudbala uživalo je u reviji golova, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je regularni tok završen nerešeno 4:4. Usledilo su penali gde u drugoj seriji Stefan Krstić nije iskoristio priliku sa penala za Hotel Saks Balkan, a odmah zatim Boris Jovanović sjajnim udaracem sa bele tačke donosi titulu ekipi Evrogas, čime je prekinuta petogodišnja vladavina ekipe sastavljene mahom od reprezentativaca Srbije.

Pored pehara pobedniku, Evrogasu je pripala i novčana nagrada od 350.000 dinara, dok su drogoplasirani nagrađeni sa 200.000 dinara.

Organizatori najznačajnije letnje sportske manifestacije u Pirotskom okrugu su Opština Dimitrovgrad i Sportsko turistički centar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.