Promocija kompilacije URBANIŠ 2

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jan.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija kompilacije URBANIŠ 2

Promocija druge niške muzičke kompilacije URBANIŠ 2 u produkciji Baze alternativne umetnosti i kultura B.A.U.K. održaće se večeras od 20 sati u kafeu "Truba".

Na promociji će se premijerno čuti odabrane numere i predstaviti umetnici koji su podržani kroz konkurs i rad na kompilaciji. Biće uručena i prva nagrada za art-vork, umetničko rešenje omota kompilacije

Bend, Red River Valej će se izvesti svoj akustični set.

Drugi deo promocije, URBANIŠ parti, održaće se 5. februara u klubu Fidbak sa početkom u 22h, kada će se publici uživo predstaviti autori sa kompilacije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Promocija kompilacije "Urbaniš 2"

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jan.2015

U četvrtak 29. januara u kafeu “Truba“ u Nišu, biće promovisana druga po redu muzička kompilacija “Urbaniš 2” na kojoj će publika premijerno čuti odabrane numere sa ovog albuma.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.