Osamnaestogodišnjaci se izboli noževima

Izvor: S media, 06.Nov.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osamnaestogodišnjaci se izboli noževima

Mladići S. J. (22) i T. S. (22) iz Leskovca, koji su jutros izbodeni noževima u centralnom gradskom parku, operisani su i u stabilnom su zdravstvenom stanju, rečeno je Beti u urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu.

Načelnica urgentnog centra Irena Ignjatović rekla je Beti da je S. J sa šest ubodnih rana zbrinut na odeljenju hirurgije u leskovačkoj bolnici, a da je T. S. sa tri ubodne rane prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Grudnu hirurgiju Kliničkog centra u Nišu, u stabilnom i svesnom stanju.

Prema naknadnim saznanjima policije, dvojicu mladića su oko 3.40 u centralnom gradskom parku napala dvojica muškaraca i izbola ih noževima.

Motivi napada su nepoznati, a za počiniocima se traga.

S. J. i T. S. su studenti i od ranije nisu poznati policiji.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osamnaestogodišnjaci se izboli noževima

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Nov.2010

Dvojica osamnaestogodišnjaka iz Leskovca izboli su se rano jutros noževima i u teškom su zdravstvenom stanju, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj policiji koja nije želela da otkrije identitet mladića. U urgetnom centru rečeno je da je jedan mladić, koji je zadobio dva

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Obračun noževima u Leskovcu

Izvor: RTS, 06.Nov.2010

Dvojica mladića iz Leskovca teško su povređena u međusobnom obračunu noževima. Jedan mladić je prebačen u Klinički centar u Nišu, a drugi operisan u leskovačkoj bolnci...U obračunu noževima dvojica osamnaestogodišnjaka iz Leskovca teško su povređena, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj...

Nastavak na RTS...

Izbodeni mladići operisani i nisu ugroženi

Izvor: Mondo, 06.Nov.2010

Mladići S. J. (22) i T. S. (22) iz Leskovca, koji su jutros izbodeni noževima u centralnom gradskom parku, operisani su i u stabilnom su stanju. Ispostavilo se da nije reč o međusobnom obračunu već o napadu druge dvojice muškaraca.

Nastavak na Mondo...

Leskovac: Izbodnena dvojica mladića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2010

Mladići S. J. (22) i T. S. (22) iz Leskovca, jutros su izbodeni noževima u centralnom gradskom parku, nakon čega su operisani i nalaze se u stabilnom stanju.

Nastavak na Vesti-online.com...

Dečaci izbodeni u parku u Leskovcu

Izvor: Glas javnosti, 07.Nov.2010, 07:14

LESKOVAC - Dvojica osamnaestogodišnjaka iz Leskovca izboli su se juče rano ujutru noževima i u teškom su zdravstvenom stanju, rečeno je u leskovačkoj policiji koja nije želela da otkrije identitet mladića...Mladići operisani i nisu životno ugroženi..Mladići S. J. (22) i T. S. (22) iz Leskovca...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.