Mladi i u Privredno-ekonomskom savetu grada (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 11.Feb.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi i u Privredno-ekonomskom savetu grada (VIDEO)

Privredno-ekonomski savet Niša od sada će imati dva člana iz redova mladih, a kako kažu u Udruženju “Mladi ambasadori”, ovako će moći da predstave sve inicijative organizacija koje se bave omladinom.
Zahvaljujući ambasadorima, mladi u Nišu više posećuju kulturne institucije u gradu, kažu u udruženju.
Niš ima 300 mladih ambasadora koji obrazuju svoje vršnjake iz oblasti preduzetništva, kulture i sporta. Ovaj način edukacije najbolje se odrazio na kulturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << jer, kako kažu u Udruženju „Mladi ambasadori“, niška omladina za skoro trećinu češće posećuje kulturne institucije. Od sada će se glas mladih čuti i na Privredno-ekonomskom savetu grada.
Nezaposlenost je i dalje najveći problem mladih Nišlija, kažu većnici zaduženi za ovu oblast. Time što edukuju vršnjake mladi ambasadori takođe usavršavaju svoja znanja i veštine.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Uspešna prva godina postojanja "Mladih ambasadora"

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2015

Za godinu dana postojanja, mladi ambasadori kulture su, kako kažu, promovisanjem manifestacija u Nišu među vršnjacima, povećali posetu kulturnim dešavanjima za čak 30 odsto. ..Prema rečima direktora “Mladih ambasadora” Branka Krsmanovića, u prvoj godini postojanja mladi aktivisti ovog udruženja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.