Izvor: Medijski istraživački centar, 08.Nov.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali po grobljima

Policija u Nišu uhapsila je petočlanu grupu koja je pokrala biste sa groblja u Nišu i okolini i izvršila više od 80 krivičnih dela koja su rasvetljena posle njihovog hapšenja, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Nišu.
Osim što su krali biste sa groblja grupa je obijala druge objekte na područjima drugih policijskih uprava, naveli su u niškoj policiji na konferenciji za novinare.
Policija je privela Ismaila K.(36), Žarka B.(33), Emila I.(22) i Dejana V.(30) >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << iz Niša i Bojana F.(31) iz Aleksinca koji se sumnjiče da su ukrali 50 bista na grobljima u Nišu i okolini.
Kako je rečeno u policiji, prenađene su 32 biste, a osumnjičenima je zbog sumnje da su izvršili tešku krađu određen jednomesečni pritvor.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vlasnik auto otpada

Izvor: Šumadija Press, 08.Nov.2011

Kragujevačka kriminalistička policija je uhapsila osobu za koju se sumnja da je na području Republike Srbije i u inostranstvu izvršila više krivičnih dela teške krađe, krijumčarenja i pranja novca..

Nastavak na Šumadija Press...

Dinamo najavio obračun sa huliganima

Izvor: RTS, 08.Nov.2011

Zagrebački Dinamo spremio je akcioni plan u slučajevima da deo navijača, koji protestuje protiv uprave kluba, izazove incidente na tribinama. Predviđeno da u slučaju incidenta interveniše policija, da se zatvori deo tribine na Maksimiru i da se izgrednicima zabrane gostovanja. Navijači ekspresno...

Nastavak na RTS...

Protest Albanaca zbog posete Srba

Izvor: B92, 08.Nov.2011

Priština -- Oko 200 kosovskih Albanaca stanovnika sela Nerodimlje kod Uroševca protestovalo zbog najave da će grupa Srba, nekada žitelja tog sela, obići svoje kuće...Posetu Srba Nerodimlju organizovali su Danski savet za izbeglice i Visoki komesarijat UN za izbeglice..."Nećemo dozvoliti Srbima...

Nastavak na B92...

Rasturao ukradena vozila

Izvor: Radio Centar 987, 09.Nov.2011, 12:18

Kragujevacka kriminalisticka policija je, nakon visemesecnog operativnog rada, uhapsila osobu za koju se sumnja da je, na podrucju Republike Srbije i u inostranstvu, izvrsila vise krivicnih dela teske..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.