Još dva nova igrača u Radničkom

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva nova igrača u Radničkom

Pred sam kraj prelaznog roka niški Radnički ojačao je svoju odbrambenu i napadčku liniju dolaskom štopera Aleksandra Ignjatovića i napadača Ramazana Šamiloviča Isajeva.

Ignjatović (28) se praktično vraća tamo gde je načinio prve fudbalske korake, s obzirom na to da je prošao kompletnu školu fudbala u Nišu, a dres Radničkog nosio od 2006. do 2008. godine.

Posle ga je karijera odvela u Borac iz Čačka gde je proveo 4 sezone, sa kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozajmicom u Fejnordu, a onda je prešao u Honved. Za mađarski tim odigrao je preko 120 utakmica u domaćem prvenstvu, kupu i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Za mladu reprezentaciju Srbije upisao je 2 nastupa, a sa Radničkim je potpisao ugovor na godinu dana.

Rus Isajev (18) rođen je u Mahačkali, gradu koji je do pre neku godinu bio bio domaćin poznatim fudbalskim zvezdama kao što su Vilian i Eto, a koji su u to vreme nosili dres Anžija.

Isajev ipak nije igrao u ovom klubu, već je svoje prve profesionalne korake načinio u Torpedu iz Armavira, a zatim je prešao u beloruski Dinamo iz Bresta. Za ovaj tim u domaćem prvenstvu igrao je 12 puta i postigao 2 gola.

Niškom timu se obavezao na vernost od 3 godine, a u klubu će mu društvo praviti sunarodnici Anastas Mordatenko i Igor Konovalov.

U srpskoj Superligi trenutno je dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije, a prvenstvo se nastavlja 10. septembra kada Radnički gostuje Voždovcu. To će biti prva šansa da novi igrači pokažu svoje umeće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Još dva velika pojačanja Radničkog u finišu prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016

Niški Radnički potvrdio angažovanje još dvojice novih fudbalera na kraju letnje pijace...Ekipa Radničkog iz Niša, koja iz sezone u sezonu igra sve značajniju ulogu u našem šampionatu, biće još jača u nastavku Supedrlige...Klub sa Čaira potvrdio je da je angažovao još dvojicu igrača, i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.