DANAS BI SVE ŽELJE MOGLE DA VAM SE ISPUNE: Treba samo da kažete ove reči

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Feb.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS BI SVE ŽELJE MOGLE DA VAM SE ISPUNE: Treba samo da kažete ove reči

U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove "borbe" za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi iznaći nove načine da sarađuju sa drugima.

S mladim Mesecom u Vodoliji, 8. februara (u 15:38), uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možemi da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli. >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Ni slučajno ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali je važno i da se setimo da se želje koje sebi želimo ne moraju ostvarivati na način na koji smo mi to zamislili.
Dakle, prepustimo životu da nam ukaže na smer u kome treba da se krećemo, i uspeh je zagarantovan. U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove "borbe" za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi naći nove načine da sarađuju sa drugima. Jarčevi i Rakovi imaju sve predispozicije da u predstojećem periodu zarade i više nego što im treba, dok Ribe i Device treba da promene svoj stil prema održavanju sopstvenog zdravstvenog stanja.
Ostatak teskta pročitajte na Kurir.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas bi sve želje mogle da vam se ispune: Evo šta treba da uradite!

Izvor: Story, 08.Feb.2016

U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju...foto: Profimedia..S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove "borbe" za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi iznaći nove načine da sarađuju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.