Čukaričkom poštovanje – Radničkom pobeda

Izvor: NTV.rs, 02.Okt.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukaričkom poštovanje – Radničkom pobeda

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Čukaričkog u osmom kolu JSL. Na Čair stiže jedan od najboljih klubova u zemlji i organizaciono i kada je u pitanju kvalitet igrača. U niškom klubu izuzetno cene narednog protivnika i znaju da ih čeka težak zadatak, ali veruju da uz pomoć navijača mogu da osvoje preko potrebne bodove.
Ulaznice se po ceni od 200 dinara za južnu i 400 dinara za istočnu i zapadnu tribinu mogu nabaviti na biletarnici hale Čair. Utakmica Radnički – Čukarički biće odigrana na Gradskom stadionu u subotu od 15 časova.
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal: Zona Istok najava utakmica za vikend

Izvor: MC Bor, 03.Okt.2014, 11:44

3.oktobar.Bor. U osmom kolu zonaškog takmičenja sve tri borske ekipe igraju u subotu 4.oktobra. Utakmice počinju u 15.30 časova. Rudar na svom terenu dočekuje ekipu Svrljiga, Nemetali takođe na svom stadionu igraju protiv Moravice iz Subotinaca, a ekipa Brestovca gostuje u Prahovu gde se sastaje...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.