Fudbal i rukomet u centru pažnje

Izvor: NTV.rs, 03.Okt.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal i rukomet u centru pažnje

Fudbaleri Radničkog ugostiće u osmom kolu JSL ekipu Čukaričkog. Nišlije se sa šest poraza i jednom pobedom nalaze na pretposlednjem mestu tabele sa samo tri osvojena boda. Zbog toga niški fudbaleri više nemaju prava ne grešku, pa se pobeda u predstojećem susuretu nameće kao imperativ. Meč na Čairu zakazan je za subotu u 15 časova.
Istog dana samo sat vremena kasnije na teren će i fudbalerke Mašinca. Izbranice Tamare Jovanović pokušaće da nakon Trijumfa u osmom kolu savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i ekipu LASK Crvene zvezde u Beogradu i upišu nove bodove.
U okviru osmog kola Srpske lige istok Car Konstantin u subotu putuje u Kladovo gde će snage odmeriti sa ekipom Đerdapa, dok OFK Sinđelić dan kasnije gostuje Timočaninu u Knjaževcu. Oba meča biće odigrana u 15.30.
Rukometaši Železničara u trećem kolu Superlige igraju sa Partizanom. Niški tim pokušaće da savlada crno – bele i tako zadrži lidersku poziciju. Želja je jedini tim u ligi sa maksimalnim učinkom, sa druge strane crno-beli imaju po pobedu i poraz. Meč u Beogradu zakazan je za subotu u 20.30.
Nakon poraza od ekipe kragujevačkog Radničkog, rukometašice Naise pokušaće da na svom terenu savladaju ekipu Juniora i zabeleže drugu pobedu. Naredni protivnik niškog tima nalazi se na trećoj poziciji na tabeli i za sada ne zna za poraz, sa druge strane Naisa je po jednom pobedom i porazom deveta Meč trećeg kola Superlige biće odigran u Čairu u nedelju od 18.30.
U gradskom i derbiju trećeg kola Prve futsal lige snage će odmeriti Kopernikus i Vintersport. Utakmica će biti odigrana u subotu u 19.30 u hali Čair. Treći niški predstavnik u elitnom takmičenju ekipa Kalče putuje za Zrenjanin, gde će se u subotu od 20.30 sastati sa SAS Maksbetom.
Posle osam meseci i pređenih 24.000 kilometara „Trka mira“ u svom finišu proćiće i kroz Niš. Internacionalni tim trkača baklju mira doneće u subotu u 17.15 na centralni gradski trg, gde će biti i održan prigodan kulturno-zabavni program.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.