Biciklista udario u parkirano vozilo i povredio se

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Avg.2016, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista udario u parkirano vozilo i povredio se

Sinoć u 17:34 časova na Bulevaru Cara Konstantina, u saobraćajnoj nesreći povređen je biciklista koji je udario u parkirano vozilo.

Neobična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na niškom Bulevaru Cara Konstantina, kada je biciklista u pokretu udario parkirano motorno vozilo.
"O ovom slučaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo. Nema postupanja za policiju", rekli su niškim vestima u Policijskoj upravi.
Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta povređen biciklista je prevezen u Urgentni centar KC Niš radi dalje dijagnostike i lečenja, kažu u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Dve neobične saobraćajne nesreće

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Avg.2016

Sinoć na Bulevaru Cara Konstantina, u saobraćajnoj nesreći povređen je biciklista koji je udario u parkirano vozilo, juče pre podne jedan pešak udaren je retrovizorom.. . Neobična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć 17:34 časova na niškom Bulevaru Cara Konstantina, kada je biciklista...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.