ZAJEDNIČKI ŽIVOT PRE BEBE: Relja se useljava u Nikolijin stan!

Izvor: Press, 01.Feb.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEDNIČKI ŽIVOT PRE BEBE: Relja se useljava u Nikolijin stan!

Nikolija Jovanović ne mari za to što se oko njene trudnoće podigla velika prašina, već s dečkom Reljom Popovićem obavlja poslednje pripreme za njihov zajednički život.
Pevačica nema nameru da se seli iz stana na Voždovcu koji je dobila od majke Vesne Zmijanac na poklon, nego će se u njega useliti muzičar.
- Nikolija se navikla na život na Voždovcu. Njoj je taj stan posebno drag >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer ga je dobila od majke kao nagradu za uspešno završen fakultet u Atini i ne namerava odatle da se seli.

 
Relja se složio da se useli kod nje i da tako reše stambeno pitanje. Jovanovićeva se vezala za svoj životni kutak, a pošto je prostor dovoljno velik, u njemu njih dvoje mogu da žive s bebom - priča naš izvor.
Još jedan od razloga zbog kojeg Nikolija ne želi da se seli je taj što i njena majka živi u istoj zgradi. Vesna će tako moći stalno da joj bude na raspolaganju kad se beba rodi. I sada se pevačica dosta brine o njoj, ali je tu i Relja, koji je sve vreme uz Nikoliju.
- Relja svojoj trudnoj devojci ispunjava sve želje. Njih dvoje se poslednjih mesec dana bukvalno ne razdvajaju jer Nikolija ima mučnine, pa je on danonoćno uz nju. Zasad sve ide svojim tokom - završava naš izvor.

Pozvali smo Relju, koji nam je poručio da će se sve o njihovom zajedničkom životu znati za dva dana.
- Sve što imamo da kažemo saznaćete sledeće nedelje - poručio je Popović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Nikolijom, ali je njen mobilni telefon bio nedostupan, kao i svih dana otkako se saznalo da je trudna.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.