Seksi Nikolija i Aca Lukas napravili lom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Nikolija i Aca Lukas napravili lom! (FOTO)

Na Lukasovom nastupu u Užicu kao specijalne gošće su se pojavile Ivana Selakov i Nikolija Jovanović koje su dodatno zagrejale atmosferu u dvorani

Popularni pevač Aca Lukas je prekjuče održao spektakularan koncert u Užicu, a atmosfera u krcatoj dvorani je dostigla usijanje kada su se Lukasu na bini pridružile Nikolija Jovanović i Ivana Selakov.

Nikolija istetovirala međunožje, pogledajte i šta! (FOTO)

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Promo/Vuk Papić

Hitovima kao što su “Lična karta”, “Dijabolik”, “Bele ruže”, “Upali svetlo” i “Dođi gore”, neumorni Aca i njegov bend su oduševili Užičane.

Foto: Promo/Vuk Papić

Zajedno sa Ivanom Selakov, Lukas je otpevao duete “Daleko si” i “Omaklo mi se” a publiku je dodatno zagrejala Nikolija Jovanović koja je uz nezaobilazni “prljavi ples” izvela svoje hitove “Ćao zdravo”, “Nikolija” i “Kako posle mene”.

Foto: Promo/Vuk Papić

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.