VIDEO: E, pa ako vas ovo ne razbudi, ništa neće!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2015, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: E, pa ako vas ovo ne razbudi, ništa neće!

Svima koji se ujutro teško bude i razvlače definitivno treba "visokovoltažni krevet s izbacivanjem". OK, možda ipak nije .

Jutjuber Kolin Furze napravio je metalni okvir koji podseća na krevet koji može da se podigne i stavi uz zid. Razlika je u tome što se ovaj diže od zida. Vazdušni kompresor pokreće dva klipa koji dižu uzglavlje kreveta određenom brzinom. Furze je još dodao i blješteća svetla, trube i sirene.

Kaže da mu je trebalo samo dve nedelje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ga napravi. Kasnije će možda pokušati da poboljša napravu tako da doda način na koji će vas krevet još i obući i nahraniti.

- Svako ko nastavi da spava nakon što ovo krene jednostavno nije ljudsko biće - kaže Furze.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.