Sestra Nataše Bekvalac trudna?

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Nataše Bekvalac trudna?

Sestra pevačice Nataše Bekvalac i bivša učesnica "Survajvora" Jelena Mrkić uskoro će se ostvariti u ulozi majke.

- Mrkićeva broji dane do porođaja. Otkako je zatrudnela mnogo se promenila i postala emotivnija. Damir je ozbiljno shvatio ulogu oca i trudi se da Jeleni ništa ne zafali, bukvalno joj ne dozvoljava da se umara i podiže ništa teško - rekao je izvor za "Kurir" i dodao da je Mrkićeva odavno želela da se ostvari u ulozi majke.

Sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nataše Bekvalac nedavno je započela zajednički život sa svojim dečkom, poznatim ultimatfajterom i šampionom u kategorijama K1 i MMA Damirom Dadom Mihajlovićem iz Novog Sada, za kog će se udati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sestra Nataše Bekvalac trudna!

Izvor: Press, 30.Avg.2014

- Mrkićeva broji dane do porođaja i jedva čeka da drži dete u naručju. Otkako je zatrudnela mnogo se promenila i postala emotivnija. Damir je ozbiljno shvatio ulogu oca i trudi se da Jeleni ništa ne zafali, bukvalno joj ne dozvoljava da se umara i podiže ništa teško. Svaki čas trčkara oko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.