Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendansko iznenađenje: Natašu Bekvalac suprug odveo na večeru u Beč!

Nataša Bekvalac juče je proslavila rođendan na venčanju svog kuma Alena, a samo dva dana pre toga suprug joj je priredio rođendansko putovanje u Austriju.

Novosadska Barbika, kako je mnogi nazivaju, pop pevačica Nataša Bekvalac napunila je trideset šest godina. Iako bi po njenom izgledu malo ko mogao da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je u četvrtoj deceniji života, Nataša nema problem da ponosno ističe svoje godine. Atraktivnu plavušu suprug Ljuba Jovanović iznenadio je putovanjem u austrijsku prestonicu, gde su proveli romantični vikend, a kako za Blic kaže izvor blizak pevačici, ona je bila oduševljena tim gestom.

Bekvalčeva i njen suprug u Beograd su stigli u nedelju, rano ujutru, i to zbog svadbe Natašinog kuma, kompozitora Alena Stajića koji je venčao nju i Ljubu.

“„Nata je presrećna zbog toga što joj se kum oženio, a posebno joj je drago što je odlučio da to bude baš na njen rođendan”, kaže izvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sve je držao u tajnosti do poslednjeg trenutka: Ljuba Jovanović priredio romantično iznenađenje Nataši Bekvalac za rođendan (FOTO)

Izvor: Story, 27.Sep.2016, 10:01

Nataša Bekvalac u nedelju je proslavila rođendan na venčanju svog kuma Alena, a pre toga suprug joj je priredio rođendansko iznenađenje.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.