Policija “češljala” i poznate koji voze mini morisa?

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija “češljala” i poznate koji voze mini morisa?

Policija ispituje vlasnike vozila "kantrimen" među kojima se nalaze i Ivan Ivanović, Snežana Divac, bivši rukometaš Vlada Mandić, Nataša Bekvalac i Vuk Bajrušević

Policija je od juče intenzivirala potragu za vozilom “kantrimen” kojim je usmrćen Luka Jovanović (21), a na spisku vlasnika ovih vozila našle su se mnoge poznate ličnosti. Među njima su voditelj Ivan Ivanović, Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša Vlade Divca i bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rukometaš Vlada Mandić.

Mnoge poznate ličnosti voze “minije”, a neki baš “kantrimene”, piše “Alo”. Među njima su Igor Andonov, rođeni brat pevača Dalibora Antonova Grua, čije vozilo ima bugarske registarske oznake, Snežana Divac čiji automobil ima američke tablice, a tu su i Vlada Mandić, Nataša Bekvalac, Vuk Bajrušević, Ivan Ivanović… Neki od njih su već bili u policiji, dok će ostali tek biti pozvani na razgovor.

Vlada Mandić je potvrdio da ima dva “minija”, ali ne “kantrimena”, koje je policija već pregledala. Kako piše “Alo”, vozilo Snežane Divac privlači pažnju zbog velikog oštećenja sa desne strane koje su prijavili čitaoci. Ipak, Snežana Divac za sada  nije dala komentar na ove tvrdnje.

Foto: Wikipedia/Gerfriedc

- Policija je razgovarala sa mnom jer vozim “mini kantrimen”. Verujem da daju sve od sebe kako bi što pre rešili ovaj slučaj. Apelujem na svedoke, a posebno na počinioca, da se jave i pomognu da ovaj slučaj bude okončan – kaže voditelj Ivan Ivanović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija-saslusavala-i-poznate-koji-voze-mini-morisa

Izvor: medio.rs, 13.Avg.2014

Policija ispituje vlasnike vozila "kantrimen" među kojima se nalaze i Ivan Ivanović, Snežana Divac, bivši rukometaš Vlada Mandić, Nataša Bekvalac i Vuk Bajrušević..Policija je od juče intenzivirala potragu za vozilom “kantrimen” kojim je usmrćen Luka Jovanović (21), a na spisku vlasnika...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.