Osvežili romansu: Ana Marija Žujović i Voklov noć proveli zajedno

Izvor: Svet, 19.Apr.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvežili romansu: Ana Marija Žujović i Voklov noć proveli zajedno

Za Anu Mariju Žujović i Vladimira Volkova može da se iskoristi izreka – “Stara ljubav zaborava nema“, jer su njih dvoje posle dosta ljubavnih brodoloma, rešili da obnove strasti. Kako Alo saznaje, oni su se u četvrtak uveče, nakon lude žurke u poznatom prestoničkom klubu, uputili u stan fitnes instruktorke na Novom Beogradu, gde su do jutra uživali u strasnim zagrljajima.
“Sve je počelo na nastupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nataše Bekvalac, kada se Volkov pojavio nešto posle ponoći. Da stvar bude interesantnija, on je u klub došao sa Lolom Smiljanićem, sa kojim je svojevremeno Žujovićeva bila u vezi, ali i abortirala njegovo dete. Iako su njih dvojica delili istu devojku, u provodu su uživali kao da su najbolji drugari. Međutim, to nije sve, obojica su ostali u šoku kada je u klub ušetala Ana Marija Žujović, sa njihovim kolegom Nikolom Mijailovićem. Kada su videli svoju bivšu u društvu igrača iz rivalskog tima, nisu mogli da veruju, ali nikako nisu mogli da odole, a da se ne pozdrave sa njima, te su odlučili da priđu njihovom stolu i proćaskaju”, priča izvor koji je sa njima proveo to veče i dodaje, “tu priči nije kraj, jer je Volkov sve vreme slao bivšoj poruke, a dogovorili su se da iz kluba izađu zajedno. Oko četiri sata ujutru, odvojenim automobilima otišli su u stan fitnes instruktorke u kojem su prespavali. Šta je bilo u četiri zida znaju samo njih dvoje, ali sigurno nisu gledali filmove.”
Ana Marija na pitanje kako se provela sa Volkovim nije želela da da komentar.
“Stvarno ne želim da pričam ko prelazi moj kućni prag i sa kim ja spavam u krevetu. Opekla sam se jednom i svoj privatan život više ne želim da pružam na dlanu javnosti”, objasnila je fitnes instruktorka za Alo.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Osvežili romansu: Ana Marija Žujović i Voklov ponovo proveli noć zajedno

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015

Za Anu Mariju Žujović i Vladimira Volkova može da se iskoristi izreka – “Stara ljubav zaborava nema“, jer su njih dvoje posle dosta ljubavnih brodoloma, rešili da obnove strasti. Kako Alo saznaje, oni su se u četvrtak uveče, nakon lude žurke u poznatom prestoničkom klubu, uputili u stan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.