Nataša Bekvalac o dečku kroz osmeh: Retki nađu retke!

Izvor: Story, 17.Dec.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac o dečku kroz osmeh: Retki nađu retke!

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je svog partnera Ljubu nazvala carem nad carevima, što je privuklo veliku medijsku pažnju. Ona je zato otkrila i zašto je on zaslužio takvu titulu...

Nataša Bekvalac, foto: Instagram

Pošto ga je nazvala carem nad carevima, pevačica Nataša Bekvalac otkrila je šta to njenog Ljubu takvim partnerom čini.

- Zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << takvog nisam upoznala. Bila sam ponosna pa sam morala da se pohvalim - započela je Nataša, a onda otkrila i šta je to Ljuba uradio te ju je oduševio.

- Niko nije imao da čuva devojke, poveo ih je na trening, pa sam bila ponosna - kroz osmeh govori lepa novosađanka. Na njenim društvenim mrežama se inače često mogu primetiti i stihovi posvećeni Ljubi.

Zavirite u privatni album sa Tajlanda pevačice Nataše Bekvalac ovde!

- Retki nađu retke, tako da, počastvovana sam - uz još jedan ukraden osmeh priča Nataša u Ekskluzivu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nataša otvoreno o Ljubi: Ponosna sam na njega!

Izvor: Svet, 18.Dec.2014, 00:49

Time što je svog partnera Ljubu nazvala “Carem nad carevima” Nataša Bekvalac je privukla veliku medijsku pažnju. Ona je otkrila zašto je zaslužio takvu titulu.. “Zato što takvog nisam upoznala. Bila sam ponosna pa sam morala da se pohvalim. Nije bilo nikog da čuva devojke, a on ih je poveo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.