Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC ZA TELEGRAF: Ne plašim se da će grudi da mi ispadnu, iako sam nesigurna žena! (FOTO)

- Ne plašim se da će nešto da mi ispadne iz sakoa, iako znam da oko mene ima mnogo zlih ljudi, koji samo čekaju da me uhvate u prekršaju - kaže lepa pevačica

Foto: Telegraf

Pevačica Nataša Bekvalac blistala je na Pinkovom 20. rođendanu, u belom kompletu koji je savršeno isticao njenu figuru. Još ako se doda da pevačica nije nosila brus…

- Ne mogu da vam odam tajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kako sam srmšala, onda ćete sve biti lepe i zgodne. Šalu na stranu, Kristina je zadužena za stajling, kao i uvek. Sa njom nema rasprave, verujem joj, a i moda me uopšte ne interesuje. Moja sestra ima veliki uticaj na mene, u svakom smislu, a ja sam, iako ne izgleda tako na prvu loptu, prilično nesigurna. Jako sam nesigurna – kaže lepa pevačica.

Prokomentarisala je i svoj provokativni stajling…

- Ne plašim se da će nešto da mi ispadne iz sakoa, jer šta bude, biće. Znam da oko mene ima mnogo zlih ljudi, koji samo čekaju da me uhvate u prekršaju, a ja sam na vetrometini i slobodno se izlažem njoj – dodaje pevačica.

Foto: Facebook/NatasaBekvalacPage

Lepotica dodaje da gleda “Pinkove zvezde“, ali da ne misli da su joj nove nade konkurencija, jer nije sujetna i podržava mlade pevače.

Takođe, prokomentarisala je i natpise da je košarkaš Vladimir Dašić opseda, ali i da ne voli gejeve, te neće pevati na Nedelji ponosa.

- Dečka ne poznajem, saznala sam to iz novina, zaista nemamo nikakv kontakt. A za nekoliko dana je moj rođendan, zato neću moći da pevam na Nedelji, budući da ću prijatelje povesti na putovanje. Imam mnogo prijatelja koji su gejevi i zaista nemam ništa protiv njih – završava lepotica za Telegraf.

(Anastasija Čanović)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.