Izvor: S media, 15.Dec.2012, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka u 2013: Vidovnjaci najavljuju "kosovsku oluju", treći svetski rat i dolazak vanzemaljaca

Specijalno izdanje “Trećeg oka” angažovalo je 20 "vidovnjaka" koji su prognozirali šta nas čeka u sledećoj godini.

Vidovnjaci nisu baš obradovali čitatelje jer su prognozirali i “treći svetski rat”.

Dragan Đinđić Stanković “video” je da će mnogi u Srbiji “nemirno spavati zbog nemira na Kosovu”, predviđajući čak mogućnost “kosovske oluje” po uzoru na kninsku, i to polovinom sledeće godine.

Ovaj vidovnjak, kao i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kolege, imaju i reči utehe za građane, jer kažu da je ono što čeka Srbiju “dečja pesma” u odnosu na ono što čeka mnoge druge zemlje u svetu.

Mi ćemo još i dobro proći

Samo je pitanje dana “kad će medved zaigrati pred vratima Ujka Sama”, prognozira 20 vidovnjaka “Trećeg oka”.

Vidovnjaci kažu kako su “četiri jahača apokalipse” već “čekirali karte” za Nemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Britaniju, a “kao darove nose glad, bedu, bolesti i zemljotrese”. Tako da će Srbi pobeći iz “baksuzne” 2013. godine, a građani tih država − neće.

Vidovnjak Nikola Stojanović najavljuje sukobe velikih sila, kao i atentate na vodeće ljude svetskih sila, poput Obame, Putina i Angele Merkel.

Magistar takozvane bele magije Lav Geršman ne gleda na događanja u 2013. godini “crnim naočarama”. On kaže da će sirijski konflikt završiti, a arapska pobuna bliži se kraju.

Obami se loše piše

Ali, ni on, ipak, ne predviđa lake i mirne dane za SAD.

Predviđa da će SAD biti pod udarom uragana i drugih vremenskih nepogoda i da će morati da potroši novac na obnavljanje porušenoga, što će, po mišljenju ovog maga, biti dobro jer ga neće trošiti na pokretanje novih ratova.

Dejan Lučić, koji se reklamira kao “čovek koji zna sve”, predviđa Obaminu smrt već ovoga proleća, i to trovanjem u avionu. Kaže da će ga ubiti oni koji ga čuvaju, a naslediće ga Džo Bajden, koji je “rođak sa zaverenicima po majčinoj liniji”.

Vizionar iz Rožaja Merdan Agović vidi u 2013. godini puno hladnih dana, potresa, uragana, ali i posetu vanzemaljaca.

(Treće oko, Slobodna Dalmacija)

Foto: guliver/thinkstock
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.