Roj vanzemaljaca: 10 objekata nalik na NLO snimljeno iznad Japana

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Roj vanzemaljaca": 10 objekata nalik na NLO snimljeno iznad Japana

Video snimljen u Osaki, koji prikazuje "oblak" objekata nalik na NLO, kruži društvenim mrežama. Čudna pojava pokrenula je spekulacije o vanzemaljcima.

Misteriozni objekti kreću se nebom kao da lebde. Pojedini korisnici interneta uporedili su ovu pojavu sa belim svetlima koja su u junu viđena iznad Hajd parka u Londonu.

Pojava primećena u Engleskoj trajala je veoma kratko, tako da nije bilo moguće odgonetnuti o čemu je reč.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Snimljena leteća formacija vanzemaljaca?

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2015, 12:16

Internetom kruži video snimak na kome se vidi kako se nekoliko NLO-a kreće nebom iznad japanskog grada Osake.Kako prenosi “Raša tudej”, snimak je pokrenuo spekulacije da se radi o vanzemaljcima. Neki od teoretičara zavere smatraju da je ovaj slučaj sličan sa onim prošlog meseca u Londonu.Problem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.