Pixies ostali bez basistkinje

Izvor: Mondo, 16.Jun.2013, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pixies ostali bez basistkinje

Kultni bend je na svojoj Facebook stranici objavio da je njihova basistkinja Kim Dil rešila da napusti grupu i da ostali članovi žale zbog toga.

"Žao nam je što moramo da objavimo da Kil Dil više neće svirati sa nama. Ponosni smo na rad sa njom tokom 25 godina. Uprkos njenoj odlucu da krene dalje, uvek ćemo je smatrati delom ovog benda. Želimo joj sve najbolje", piše na Facebook stranici benda Pixies.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kim Deal napustila the Pixies

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jun.2013, 13:57

Originalna basistkinja i prateći vokal benda the Pixies Kim Dil, napustila je ovaj bend posle 25 godina. “Žao nam je što je Kim odlučila da napusti bend. Ponosni smo što smo radili sa njom poslednjih 25 godina”, napisali su preostali članovi benda. “Uprkos njenoj odluci da nastavi dalje,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.