My Baby i u Jagodini

Izvor: BalkanRock.com, 11.Maj.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

My Baby i u Jagodini

U subotu 13. maja tekuće godine holandski bend My baby nastupiće u Domu omladine u Beogradu; dan pre, 12. maja imaju zakazan koncert u Novom Sadu u Firchie Think Tank Studio; a 17. maja će nastupiti i u gimnaziji Svetozar Marković u Jagodini.

U okviru svoje turneje, amsterdamski bend My baby će u maju nastupiti i u Jagodini. Publika će imati prilike da čuje hitove sa albuma Shamanaid, Loves Voodoo!, Remedy II, Prehistoric Rhythm… >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Biće to treći koncert tokom njihove treće posete Srbiji.

Ulaznice za koncert u Jagodini po redovnoj ceni od 600 dinara možete kupiti u turističkoj agenciji Atlantik u Jagodini ili na sam dan koncerta. Cena ulaznice za đake i studente je 200 dinara. Svi koji žele da kupe ulaznicu, a nisu to u mogućnosti da urade ranije, mogu istu rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona, a ulaznica će ih čekati na ulazu u klub.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki vojni bend u Studiju M

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2017

Američki vojni bend "Wings of Dixie" nastupiće u subotu 13. maja u Studiju M u okviru manifestacije Dani američke kulture koja se tokom maja održava u Novom Sadu...Njihova muzika pokriva čitav spektar američke muzike, od ranih dana tradicionalnog džeza pa sve do klasičnih pop i rok hitova..."Wings...

Nastavak na Radio 021...

Predstava o najstarijoj naciji na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2017

Dokumentarna pozorišna predstava o najstarijoj naciji na svetu, "Jami Distrikt" u režiji Kokana Mladenovića, biće ponovo odigrana u subotu 13. i nedelju 14. maja od 20.00 časova u Firchie Think Tank Studiju u Novom Sadu...U predstavi glume Isidora Simijonović, Jelena Graovac i Nina Nešković,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.