Đukanović uputio saučešće premijeru Turske

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović uputio saučešće premijeru Turske

Crnogorski premijer Milo Đukanović uputio je juče telegram saučešća turskom kolegi Binaliju Jildirimu povodom terorističkog napada na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu, u kojem je smrtno stradalo više desetina ljudi, a stotine ih je povređeno.

"Osuđujući ovaj zločinački čin, želim da Vas uverim da iskreno saosećamo sa porodicama poginulih i narodom i rukovodstvom prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Turske u ovim teškim trenucima", navedeno je u telegramu saučešća.

Pročitajte još:

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović juče je uputio telegram predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu sa izrazima najdubljeg saučešća povodom užasnog terorističkog napada u Istanbulu sa brojnim nevinim žrtvama što obavezuje ukupnu međunarodnu zajednicu na solidarnost i zajedničko delovanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.