Otkrivena tajna: Evo šta je Milan poželeo Radi za rođendan!

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna: Evo šta je Milan poželeo Radi za rođendan!

Rada Manojlović pre nekoliko dana proslavila je svoj 30. rođendan gala žurkom na kojoj su prisustvovali njeni prijatelji i rodbina.
Iako je još uvek navodno u srećnoj vezi, njenom rođendanu nije prisustvovao njen dečko Momir Gajić.
Milan Stanković, pevačicin bivši dečko, na originalan način joj je čestitao rođendan i jednom rečenicom ostavio Radu bez teksta:
“Poručio mi je da budem dobra i pametna. Rekao je da sam sad matora kobila i da moram da pazim šta radim”, rekla je kroz osmeh Rada za Blic.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica proslavila 30. rođendan, a bivši joj poručio da je "matora kobila"

Izvor: B92, 28.Avg.2015

Rođendanska žurka Rade Manojlović je bila posebno interesantna javnosti jer se njen momak Momir Gajić nije pojavio...“Momir i ja imamo otvorenu i opuštenu vezu. Kod nas je sve dozvoljeno. On večeras nije došao jer smo se tako dogovorili. Pošto su tu mediji, ne bismo mogli da se opustimo, nismo...

Nastavak na B92...

Otkrivena tajna: Evo šta je Milan poželeo Radi za rođendan!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2015, 06:43

Rada Manojlović pre nekoliko dana proslavila je svoj 30. rođendan gala žurkom na kojoj su prisustvovali njeni prijatelji i rodbina.. Iako je još uvek navodno u srećnoj vezi, njenom rođendanu nije prisustvovao njen dečko Momir Gajić.. Milan Stanković, pevačicin bivši dečko, na originalan...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.