Meteorit ubio čoveka, povređeno još troje

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meteorit ubio čoveka, povređeno još troje

Jedan čovek je poginuo, a troje je ranjeno najverovatnije nakon pada meteorita u dvorište koledža Baratidasan u indijskoj državi Tamil Nadu.

Svedoci su policiji rekli da su čuli snažnu eksploziju i pomislili da je u pitanju bomba. Pojedini očevici su izjavili i da su videli neki objekat kako pada sa neba.

Vozač koji radi za koledž i još tri osobe su nađeni kako leže kod rezervoara sa vodom. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vozač je bio teško povređen i u bolnici su mogli samo da konstatuju smrt.

Od eksplozije su popucali prozori i rezervoar sa vodom. Policija je pregledala dvorište, ali nije našla tragove eksploziva.

Umesto bombe, našli su neobično kamenje i krater dubine oko 60 centimetara u travi nedaleko od rezervoara.

- Možemo da odbacimo mogućnost terorističkog napada ili sabotaže. Nijedan sastojak mogućeg eksploziva nije nađen na licu mesta. Uvereni smo da se radi o meteoritu koji je ogromnom brzinom pao na zemlju - rekao je policijski zvaničnik za lokalne medije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.