Zašto se ogrevna drva kupuju u aprilu i maju?

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se ogrevna drva kupuju u aprilu i maju?

LESKOVAC – U subotu, 9.maja, na platou između stare Robne i Modne kuće, od 11 do 13h, održaće se prezentacija na temu efikasnog korišćenja ogrevnog drveta.

Svoje proizvode izložiće i proizvođači peći na drva i kotlova na pelet: Alfa plam Vranje, Milan Blagojević Smederevo i Tim sistem Nova Pazova.

Zašto se isplati kupovati ogrevno drvo u aprilu i maju, da li ga pravilno koristimo i koliko možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da uštedimo ako ga pravilno koristimo, samo su neka od pitanja na koja će građani moći da dobiju odgovore.

Događaj organizuje konzorcijum Iforteh – Kvidita, u saradnji sa gradom Leskovcem i Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Aktivnost je deo GIZ DKTI programa “Razvoj održivog tržišta bioenergije u Srbiji”, koji se sprovodi u okviru bilateralne saradnje Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.