Vranjanci održavaju leskovačke ulice preko zime

Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci održavaju leskovačke ulice preko zime

VRANJE

U ovoj zimskoj sezoni, kao i u narednoj, posao zimskog održavanja ulica i puteva na teritoriji grada Leskovca biće poveren firmi „Treis PZP“ Vranje, rečeno je danas na press konferenciji.

Period važenja ugovora, koji je grad potpisao sa ovom firmom, je od 15. novembra 2916. do 15. marta 2018. godine.

Ugovor može trajati i duže ukoliko vremenske prilike, niske temperature i snežne padavine, to zahtevaju, rečeno je danas. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Vrednost ugovora je 20 miliona dinara za sezonu 2016/2017. i isto toliko za 2017/2018 godinu, rečeno je na konferenciji za novinare odžanoj povodom potpisivanja ugovora.

Jedan od naših osnovnih ciljeva je da obezbedimo sve neophodne uslove za nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na gradskim saobraćajnicama i lokalnim putevima. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da je važno  da firma kojoj se poveri usluga redovnog održavanja puteva to čini što duži vremenski period, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i dodao:

“Kako Zakon o javnim nabavkama propisuje određena ograničenja, mi smo izabrali najduži mogući period, tj do kraja 2018. godine. Ovo nam donosi izvesne prednosti, jer ćemo imati sigurnog izvođača radova koji nam je uvek dostupan. Firma koja će biti zadužena za redovno održavanje ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva  na teritoriji grada Leskovca do kraja ove godine i u letnjem periodu za 2017. i 2018. godinu je „Trejs PZP“ Vranje. Naša dosadašnja saradnja pokazala je da je reč o firmi koja kvalitetno i odgvorno obavlja svoj posao i koja ima dobru i spremnu mehanizaciju”.

Vrednost ugovora potpisanog sa „Trejs PZP“ Vranje je 65 miliona dinara. Do kraja 2016. godine za ovu namenu iz gradskog budžeta biće idzvojeno 5 miliona dinara, a za 2017. i 2018. godinu za redovno održavanje puteva predviđena su izdvajanja od po 30 miliona dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.