Uređuju se tri ulice u naselju Podrum

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređuju se tri ulice u naselju Podrum

LESKOVAC – U tri ulice u leskovačkom naselju Podrum biće zamenjene azbestne vodovodne cevi i asfaltirani kolovozi i trotoari u narednih 90 dana.

Reč je o ulicama Čegarskoj, Dobrivoja Španca i Danila Narandžića, u ukupnoj dužini od 665 metara. Radovi u vrednosti od 19 miliona dinara finansira gradska Direkcija za urbanizam i izgradnju, a izvođač radova je „Invest gradnja“.

„Ovo naselje je u dugom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vremenskom periodu bilo potpuno zapostavljenjeno“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa saradncima obišao gradilište, a direktor Direkcije za urbanizam Milenko Milenković je rekao da se u toku naredne nedelje otvara drugo infrastrukturno gradilište.

„Počeće radovi na vodovodnoj mreži od Vučja do Žabljana, a radovi će koštati 10 miliona dinara“, kazao je Milenković.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.