Ubistvo u Leskovcu: Nožem pravo u srce

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Leskovcu: Nožem pravo u srce

Leskovčanin M.G (25) umro je noćas u blizini igrališta Sloge gde ga muškarac (22) usmrtio nožem. Kako je lokalnim medijima potvrđeno u policiji i leskovačkoj bolnici, on je iskrvario na licu mesta.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"U urgentni centar dovezen je u 4.35 sati. Nije mu bilo pomoći. Jedan ubod nožem je bio pravo u srce, drugi pored, ali je prvi bio smrtonosan", kazao je načelnik Urgentnog centra Milan Stojković.

Pripadnici Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << unutrašnjih poslova u Leskovcu identifikovali su muškarca (1995), osumnjičenog da je jutros oko 4.30 sati ubio mladića (25) i za njim je u toku potraga.

O događaju je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Leskovcu, koji je sa policijom izvršio uviđaj.

Pripadnici MUP intenzivno tragaju za osumnjičenim i rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ U LESKOVCU Jedan mladić preminuo od uboda nožem u srce, drugi posle udesa

Izvor: Kurir, 24.Apr.2016

..."U urgentni centar dovezen je u 435 sati Nije mu bilo pomoći Jedan ubod nožem je bio pravo u srce, drugi pored, ali je prvi bio smrtonosan", kazao je načelnik Urgentnog centra Milan Stojković..U momentu pronalaska kod stradalog nisu nađena lična dokumenta..NP (21) iz Leskovca umro je na operacionom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.