UŽAS U LESKOVCU: Devojka (23) dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LESKOVCU: Devojka (23) dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara

Leskovčanku Jovanu Miljković mrtvu kako leži na krevetu otkrio je stanodavac, kada mu se učinila sumnjiva tvrdnja njenog momka da se dva dana odmara, a da je niko nije video

LESKOVAC - Leskovčanka Jovana Miljković (23), koja se predozirala od droge, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana, dok je njen momak M. S. (28) ubeđivao stanodavce da se odmara.

Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da devojci nije pružio pomoć, ali i I. K. (27) zbog sumnje da joj je u očevoj kući prodao drogu.

Tragedija se dogodila u Vlajkovoj ulici 151 u pomoćnoj zgradi dvorišta kuće Svetislava Krstića.

- Sin je doveo Jovanu u našu kuću u ponedeljak 17. novembra uveče. Tražila je da joj izdam garsonjeru. Rekla je da je radnica, ali da je na bolovanju. S njom je bio i verenik M. S. - priča Krstić.

U četvrtak iz stana niko nije izašao. Prozor na sobi je bio odškrinut, pa je starac pokucao na vrata. Kako se niko nije odazivao, pozvao je policiju.

- Zatekli su je mrtvu u krevetu - kaže Krstić, čiji je sin I. K. uhapšen zbog prodaje droge.

Jovana je sahranjena 22. novembra na Svetoilijskom groblju, a njen otac Srboljub je zatražio da se M. S. i I. K. sudi za ubistvo.

( Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Devojka dva dana ležala mrtva, momak ubeđivao stanodavce da se odmara

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2014

Leskovčanku Jovanu Miljković mrtvu kako leži na krevetu otkrio je stanodavac, kada mu se učinila sumnjiva tvrdnja njenog momka da se dva dana odmara, a da je niko nije video..Leskovčanka Jovana Miljković (23), koja se predozirala od droge, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.