U Leskovcu u toku ekipno državno prvenstvo u krosu

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu u toku ekipno državno prvenstvo u krosu

LESKOVAC – Na leskovačkom hipodromu počelo je danas ekipno prvenstvo Srbije u krosu na kome učestvuje 159 takmičara iz 20 klubova, među kojima je i Olivera Jeftić.

Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije rekao je na otvaranju takmičenja da je Leskovac posle dugo godina domaćin jednog velikog šampionata, ovog puta u atletici i pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gradski sportski savez i Atletki klub „Dubočicu“ za odličnu organizaciju takmičenja što će atletičarima omogućiti da postignu najbolje rezultate i potvrde da je atletika „kraljica sportova“.

Klupski šampionat Srbije u krosu otvorio je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, koji je rekao da se ovim takmičenjem Leskovac vraća među atlestske gradove Srbije i da leskovački atletičari na takmičenjima beleže sve bolje rezultate.

Šampionat u krosu održava se na stazi leskovačkog hipodroma gde će biti održano osam trka i svih dvanaest kategorija.

Među brojnim atletičarima među kojima su i najmlađi takmičari u kategoriji mlađih pionira i pionirki kao i onih koji su trenutno u vrhu srpske atletike, startovaće i Olivera Jeftić, članica užičke „Mladosti“.

Ona je za „Jugmedia“ rekla da je u Leskovac došla kako bi pomogla svom klubu s obzirom na to da je ovo klupsko takmičenje. Vremenske prilike su odlične, staza takođe a današnja trka na pet hiljada metara za seniorke za nju je, kako kaže, dobar trening.

(Kraj)bdi

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.