Troje leskovačkih plivača iz Bugarske donelo pet medalja

Izvor: juGmedia, 22.Dec.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje leskovačkih plivača iz Bugarske donelo pet medalja

LESKOVAC – Tri plivača Plivačkog kluba „Leskovac“ učestvovala su na međunarodnom takmičenju u Bugarskom gradu Blagoevgradu odakle su donela pet medalja.

Najuspešnija takmičarka bila je Jelena Ćirić (2006), koja je osvojila 3 srebrne medalje u disciplinama: kraul, prsno i leđno. Još dve medalje osvojili su Mihajlo Živković (2004), koji je naučio da se kući ne vraća bez medalje (osvojio je srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na 50m prsno), i Stefan Marinković (2004), koji je osvojio bronzanu medalju u disciplini 50metara kraul.

Plivači PK “Leskovac” učestvovali si i na na dvodnevnom međunarodnom takmičenju u Nišu, sa 51 klubom i 480 takmičara iz zemlje i inostranstva.

“Plivački klub Leskovac je učestvovao sa svojih 12 takmičara i u subotu i u nedelju. Konkurencija je bila izuzetno jaka, a najbolji koji je uspeo da se domogne bronzane medalje u disciplini 200m leđno je Luka Petković rođen 2002. godine, koji je sve bolji i bolji na poslednjim takmičenjima. Još jednom smo pokazali da svako ko vredno radi na treninzima može da očekuje i nagradu na takmičenjima, a nagrada za sav trud je medalja”, kazao je trener Miljan Savić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.