Slab sneg jutros pada na Kopaoniku

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slab sneg jutros pada na Kopaoniku

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu i Leskovcu, gde je u sedam časova izmereno 10 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku gde trenutno pada slab sneg i gde je temperatura minus tri stepena.

U Beogradu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je devet stepeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Kragujevcu, Smederevskoj Palanci i Kuršumliji izmereno je osam, Valjevu, Velikom Gradištu, Požegi i Ćupriji sedam, a u Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Loznici šest stepeni.

U Novom Sadu, Kikindi i Sjenici izmereno je pet, Somboru, Sremskoj Mitrovici i na Zlatiboru četiri, a na Crnom Vrhu nula stepeni.

Sneg je na Kopaoniku visok 61 centimetar.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg na Kopaoniku

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu i Leskovcu, gde je u sedam časova izmereno 10 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku gde trenutno pada slab sneg i gde je temperatura minus tri stepena...Foto: Predrag Vujić, MONDO..U Beogradu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju izmereno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.