SMRZAVANJE NA PLANINAMA U Velikom Gradištu plus 15, na Kopaoniku dva stepena

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRZAVANJE NA PLANINAMA U Velikom Gradištu plus 15, na Kopaoniku dva stepena

U Srbiji je jutros najtoplije u Velikom Gradištu, gde je u sedam časova izmereno 15 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila dva stepena, dok u pojedinim mestima trenutno pada slaba kiša.

Slaba kiša trenutno pada u Kragujevcu, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kuršumliji, Kruševcu, Chupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru, objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Beogradu je izmereno 14, Smederevskoj Palanci 13, Banatskom Karlovcu i Kragujevcu 12, a u Zrenjaninu, Negotinu, Kuršumliji, Kruševcu, Chupriji i Nišu 11 stepeni.

U Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 10, a na Paliću, u Novom Sadu i Zaječaru devet stepeni.

U Kikindi i Valjevu izmereno je osam, Somboru i Loznici sedam, na Crnom Vrhu šest, a na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi pet stepeni.

Sneg je na Kopaoniku visok 89, a na Zlatiboru dva centimetra.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Problemi na putevima na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 27.Mar.2015

NA sajtu Republičkog hidro meteorološkog zavoda objavljeno je da pada slaba u Kuršumliji i Nišu gde je izmerena temperatura od 11 stepeni.U Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 10 stepeni...Prema informacijama JP Putevi Srbije, neprohodan je put  Kriva Feja – Besna Kobila – Gornja Ljubata.Na...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.