Rukomet: Dubočica 54 pobedila pančevačkog Dinama u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2015, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Dubočica 54 pobedila pančevačkog Dinama u Leskovcu

LESKOVAC – Iznenađenje kola priredili su rukometaši Dubočica 54 pobedom u Leskovcu nad ekipom pančevačkog Dinama rezultatom 21:20 (10:10).

Ovaj susret 3. kola Super “B“ lige odlučen je serijom od 5:1 domaćih od 51. do 57. minuta kada su Leskovčani od vođstva Dinama od 15:17 došli do prednosti od dva gola i poveli sa 20:18.

U trenucima kada se rešavalo pitanje pobednika po dva gola za Dubočicu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 54 postigli su Marinković i Vasić. Oni su uz golmana Pešića bili i najzaslužniji za pobedu nad favorizovanim protivnikom koji je jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje prvog mesta u Super “B“ ligi.

Dubočica 54: Pešić, Cvetković, Stefanović, Čičić, Stanković 5, Radulović, Marinković 6, Cvetanović, Girić 1,Stojiljković, Filipović, Živković, Vasić 5, Stojanović 2, Radivojević, Đorđević 1.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.