RODBINA I PRIJATELJI IZJAVLJIVALI SAUČEŠĆE, A ON ŽIV! Bizarna priča jednog Leskovčanina!

Izvor: Press, 03.Mar.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODBINA I PRIJATELJI IZJAVLJIVALI SAUČEŠĆE, A ON ŽIV! Bizarna priča jednog Leskovčanina!

Bio je zaprepašćen kad mu je iz suda stiglo rešenje da je preminuo. Vest se proširila, a onda su rodbina i prijatelji zvali da izjave saučešće, pa su se čak pojavljivali i s vencima i cvećem.
Radojica Mijović (53) iz Leskovca doživeo je šok kad je iz Prvog osnovnog suda u Beogradu dobio rešenje da se postupak koji je pokrenuo pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tim sudom prekida zbog njegove smrti. On sumnja da su čelnici GP “Partizanski put” lažno obavestili sud da je preminuo kako bi obustavili sudski postupak koji vodi protiv njih.
Radojica je zajedno s kolegama tužio firmu GP “Partizanski put a. d.” Beograd još 2012. godine zbog neisplaćenih zarada.
– Sredinom februara telefon je neprestano zvonio. Rodbina, prijatelji i kolege zvali su i izražavali saučešće za mnom. Stizali su telegrami iz svih krajeva Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Ipak, najgore je bilo kada su rođaci s vencima i cvećem počeli da pristižu – priča Mijović.

PROČITAJTE JOŠ:
POSLEDICA NEVAKCINISANJA DECE? Umesto da ode u medicinsku istoriju, ova bolest se vratila u Srbiju!
NAJEFIKASNIJA GRADSKA SLUŽBA? Šta bi se desilo kada pauk samo jedan dan ne bi sklanjao bahato parkirana vozila?
MLADI PRINC KARAĐORĐEVIĆ: Kafanski sam čovek, pušim "Drinu" i volim jednu Srpkinju!
   
Za njegovu smrt prvo su saznale kolege sa posla a zatim i rodbina. I sam Radojica je dobio rešenje iz suda gde stoji da se postupak obustavlja zbog njegove smrti, piše Kurir.
– Kad sam nakon svega što smo preživeli moja porodica i ja pozvao pisarnicu Prvog osnovnog suda  i kada sam rekao zašto zovem, službenica suda bila je zaprepašćena, ali mi je potvrdila da je postupak u prekidu iz navedenih razloga. Napisao sam da obaveštavam sud da sam živ i zdrav i da smatram potpuno neumesnim postupak tuženika ili njegovog punomoćnika u vezi sa ovom dezinformacijom i obmanjivanjem suda – priča Radojica.
Direktor preduzeća “Partizanski put a. d.” Beograd, Nebojša Pavlović kaže da on, a ni preduzeće nema ništa s tim.
– Malo je glupo to što me pitate. Apsolutno nemam ništa s tim. To je suviše morbidno da bismo to radili. Sud je obavestio firmu da je radnik preminuo i da se postupak zato obustavlja. Na osnovu čega je sud to konstatovao, ne znam – kaže Pavlović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Došli mu na sahranu, a on živ: Nevjerovatna priča Radojice iz Leskovca!

Izvor: Cafe.ba, 03.Mar.2015

Bio je zaprepašćen kad mu je iz suda stiglo rješenje da je preminuo. Vijest se proširila, a onda su rodbina i prijatelji zvali da izjave saučešće, pa su se čak pojavljivali i s vjencima i cvijećem..Radojica Mijović (53) iz Leskovca doživeo je šok kad je iz Prvog osnovnog suda u Beogradu dobio...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.