REŠENO Oni su budući gradonačelnik i predsednik skupštine

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENO Oni su budući gradonačelnik i predsednik skupštine

LESKOVAC – Iako se činilo da će vladajuću većinu SNS da formira samo sa Novom Srbijom, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rešio je da u lokalnu vlast pozove i SPS, i to na velika vrata, budući da je lokalnom lideru te stranke Aleksandru Durovicu ponudi funkciju predsednika skupštine.

Ovakva postizborna koalicija nije, ipka, iznenađenje jer su obojica to najavljivalu I pre izbora. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << SPS će zasigurno dobiti veći deo kolača i pored Hale sportova i Pijace rukovoditi če jos jednim preduzećem i imati dva gradska većnika.

Potvrđeno Jugmedii u SPS-u.

Lokalnu vlast, tvrde socijalisti, vodiće 54 gradskih odbornika jer će se SNS-u, Novoj Srbiji i socijalistima pridružiti i jedan odbornik Romske partije koja je ušla u lokalni parlament.

Sasvim je izvesno da će se Jedinstvena Srbija sa svojih 7 priključiti opozociji.

„Nama u pregovorima Cvetanović nista nije ponudio sem jedno mesto u Gradskom veću i to nismo mogli da prihvatimo“ kaže naš izvor u Jedinstvenoj Srbiji.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.