Policiji rekla da je muž naterao da popije otrov, a onda su komšije obelodanile njenu jezivu tajnu!

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policiji rekla da je muž naterao da popije otrov, a onda su komšije obelodanile njenu jezivu tajnu!

Slučaj trovanja O. D. (44) iz jednog sela pored Leskovca, koju je navodno, muž naterao da popije etiol, policija i tužilaštvo intenzivno istražuju.

Mešani ovog sela sumnjaju u njenu tvrdnju da ju je nevenčani suprug naterao na to. Slučaj je otkriven u ponedeljak, nakon što je O. D. u bolnici zatražila lekarsku pomoć. Ona je policiji rekla da ju je muž naterao da popije etiol, nakon čega je uhapšen.

Međutim, meštani kažu da je prava žrtva zlostavljanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << njen muž, N .S., a ne ona.

"On nju pokušao da otruje? Pa on nije smeo da pisne od nje, Još se po selu prepričava kako da je pre tri-četiri godine pretukla kocem. Bili su na svadbi i N. S. je bio veseo. Odjednom ga je povukla za ruku i rekla "Polazi kući". Usput je izvukla kolac i njime ga je tukla. On ju je molio da prestane, ali je ona bila neumoljiva", priča njihov poznanik.

Meštani takođe dodaju, da je takav njihov život, kao i da je ona duplo krupnija od muža i da su se stalno svađali.

"Često ga je tukla, zbog toga sumnjam da ju je naterao da popije otrov. Ko će znati šta je tu bilo, ne želim da grešim dušu. Nadam se da će policija uskoro rešiti taj slučaj. Znam da sam ga nedavno video, i da je bio dobro "našminkan", Našalio sam se i pitao da li ga je to žena propustila kroz šake, na šta se on nasmejao i dao mi potvrdan odgovor", navodi njihov poznanik.

Imaju petoro dece, a oboje rade kao nadničari. Meštani se slažu u jednom - N. S. je vredan i radan čovek, nikada nije bio agresivan, dok mu je žena preka i otresita.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.