NEIZRECIV BOL RODITELJA Neko će morati da odgovara za smrt mog Matije

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZRECIV BOL RODITELJA "Neko će morati da odgovara za smrt mog Matije"

Dvogodišnji Matija Mitić, koji je pre dva dana umro u snu u vrtiću u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, sahranjen je danas na mesnom groblju u leskovačkom selu Donji Bunibrod.

To je rodno selo njegovog oca Bojana Mitića (30), odakle je trbuhom za kruhom otišao pre deset godina u Beograd.

U skromnom domu Mitića tuga i bol. Rođaci i prijatelji u neverici su izražavali saučesće roditeljima, kojima su suze presušile. Uz mali kovčeg, ukrašen cvećem, dežurala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je majka Olgica (25), onemoćala od tuge, bola i lekova za smirenje.

- Ne, ne mogu da se pomirim da nema mog sina, ne, ne mogu da živim bez njega - pričala dok su je komšije savetovale da se odmori, da misli na bebu koju nosi u stomaku.

Pročitajte još:

Olgica je u sedmom mesecu trudnoće. Nosi dečaka, koji neće nikada videti svog starijeg brata.

Vest o smrti svog Mateje zatekla ju je kod kuće i upravo je ona javila svom suprugu da je njihov mezimac preminuo.

- Prva misao mi je bila da je reč o gruboj grešci, ali nije bila. Odveo sam zdravo dete u vrtić, a izveo mrtvo. Neko će za to morati da odgovara. Nikada nije bio bolestan i sve vakcine je redovno primao - rekao je vidno potreseni otac.

Dvogodišnji Mateja je preminuo u sredu, kada je bez svesti dovezen na Univerzitetsku dečju kliniku u 14.10 sati kolima Hitne pomoći. Posle reanimacije, dete je preminulo u 15 sati.

Kada je Hitna pomoć dovezla dete iz vrtića, dečak je na prijemu bio bez disajne i srčane radnje.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.