MONSTRUOZNO Odsekli nogu psu, pa je stavili na sto ispred pekare

Izvor: juGmedia, 15.Feb.2017, 02:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO Odsekli nogu psu, pa je stavili na sto ispred pekare

Ispred jedne brze hrane u Leskovcu ostavljena je večeras odsečena noga psa, što je vidno uznemirilo građane koji su zatekli bizaran prizor na Bulevaru oslobođenja u centru ovog grada.

Scena kao iz horor filmova potresla je i radnike brze hrane koliko i prolaznike, ali niko nije prijavio ovaj bizaran slučak nadležnim organima.

Ne razumem koliki to monstrumi žive među nama, da mogu ovako nešto da urade?“, pita se devojka koja nam je poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << fotografije.

Redakciji Jugmedie su fotgrafije poslete sat iza ponoći, ali očekujemo reakciju udruženja za zaštitu životinja na ovaj morbidni čin već u jutarnjim satima.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVA U LESKOVCU! Odsečena noga ispred pekare

Izvor: Mondo, 15.Feb.2017

Jezivi prizor uznemirio je Leskovčane i korisnike društvenih mreža u Srbiji kojima kruže fotografije monstruoznog dela - odsečena noga jednog psa ostavljena je na stolu ispred pekare!?.."Ne bismo mnogo komentarisali, samo pitanje, koja je KAZNA za ovog stvora koji uradi ovako nešto. Nemamo informacija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.