LESKOVAČKA (NE)KULTURA: Deca nakon „Čarobnjaka“ pozorište ostavila u haosu

Izvor: juGmedia, 12.Feb.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVAČKA (NE)KULTURA: Deca nakon „Čarobnjaka“ pozorište ostavila u haosu

Akcija besplatnih dečjih predstava u Narodnom pozorištu Leskovac tokom zimskog raspusta iznedrila je veliko interesovanje mališana, prepunu pozorišnu salu ali, na žalost, i još jedan odraz nekulture i bezobzirnog ponašanja onih koji su danas posetili ovaj hram kulture.

Nakon predstave „Čarobnjak iz Oza“ pred prepunom salom (bilo je i onih roditelja koji su se sa decom vartili kućama jer je pozorište bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << premalo da primi sve zainteresovane) sedišta su ostavljena umazana, posuta rasutim kokicama i čipsom, a na ružnu sliku reagovali su na društvenim mrežama i glumci iz omiljene predstave mališana.

Nikada mi neće biti jasna ta konzumacija kokica, semenki i različitih grickalica u pozorištu ili bioskopu… kako to strašno iritira…pa za 2 sata niko neće ostati gladan“, samo je jedan od komentara ogorčenih Leskovčana na fotografiju koju je postavio mladi glumac Filip Radivojević.

Većina je na predstavi bila sa roditeljima ili sa bakama i dekama.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.