LE: Na putu pronađen leš muškarca

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Na putu pronađen leš muškarca

Na putu na ulazu u Leskovac kod baze Auto moto saveza Srbije danas oko 17.00 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Zdravković je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi ka bazi AMSS i da je u toku uviđaj.

Nedaleko od tela ostao je parkiran putnički automobil.

Nakon detaljnog uviđaja policija će izdati zvanično saopštenje.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Telo muškarca pronađeno na putu

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Na putu na ulazu u Leskovac oko 17 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković...On je rekao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi ka bazi AMSS i da je u toku uviđaj...Nedaleko...

Nastavak na B92...

Leskovac: Na putu pronađeno telo muškarca

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2015

Na putu na ulazu u Leskovac kod baze Auto moto saveza Srbije danas oko 17.00 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković...On je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.