HOROR U LESKOVCU: Nožem ubio suprugu, pa pokušao suicid

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U LESKOVCU: Nožem ubio suprugu, pa pokušao suicid

U selu Zlokućane kod Leskovca danas se dogodila porodična tragedija kada je muž ubio svoju suprugu, pa pokušao sebi da oduzme život.

On je sa ozbiljnim povredama prebačen u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu.

- Jedino što mogu da kažem to je da je na licu mesta pronađen leš ženske osobe, a da je jedna muška osoba s povredama prebačena u Opštu bolnicu u Leskovcu, kao i to da je o svemu obavešteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nadležno tužilaštvo - rekao je portparol policijske uprave Leskovac Boban Zdravković.

Zločin je izvršen hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Muž nožem ubio suprugu, pa pokušao samoubistvo

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2016

U selu Zlokućane kod Leskovca danas se dogodila porodična tragedija kada je muž Dragan M. (50) ubio svoju suprugu Slađanu M. (41), pa pokušao sebi da oduzme život...Kako piše "Kurir" Dragan je sa više uboda nožem izbo svoju suprugu Slađanu, a zatim pokušao samoubistvo...On je sa ozbiljnim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.