Gradonačelnik Leskovca držao konferenciju za novinare  - na groblju

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca držao konferenciju za novinare - na groblju

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je danas pres konferenciju na Svetoilijskom groblju, prvu ikada održanu na jednom od dva leskovačka groblja.

Povod za nesvakidašnji gest je uređenje i asfaltiranje 250 metara staza između grobnih parcela i novosagrađeni toalet pored kapele, u šta je lokalna vlast uložila preko dva miliona dinara.

Upitan da li mu scena u groblju, s novinarima, kamerama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotoaparatima i s gradskim čelnicima, deluje pomalo nadrealno, Cvetanović je kazao da na tom groblju “nije 40 godina ništa ulagamno i da on kao gradonačelnik ima obavezu da se brine o svim društvenim segmentima”.

U Leskovcu je, inače, tokom prošle godine umrlo 2.400 ljudi, a u celom Jablaničkom okrugu sa 250.000 stanovnika rođeno je 1.200 beba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Gradonačelnikova konferencija na groblju

Izvor: B92, 27.Maj.2015

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je konferenciju za novinare na Svetoilijskom groblju...On je to učinio povodom prve kako je rekao veće investicije na uređenju tog prostora za šta je iz lokalnog budzeta izdvojeno više od dva miliona dinara za betoniranje staza i uređenje toaleta..."Nakon...

Nastavak na B92...

POTEZ ZA ANALE: Gradonačelnik Leskovca na groblju otvorio WC!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 03:19

LESKOVAC - Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je svečano otvorio javni toalet, i to ni manje ni više nego na Svetoilijskom groblju, na kojem je, usput, održao konferenciju za medije!..Povod za prvu pres-konferenciju na groblju bilo je uređenje i asfaltiranje 250 metara staza između...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.