GRUPA GRAĐANA „SVI ZA NAŠU OPŠTINU“ PREDALA IZBORNU LISTU

Izvor: JUGpress.com, 06.Apr.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA GRAĐANA „SVI ZA NAŠU OPŠTINU“ PREDALA IZBORNU LISTU

LESKOVAC

Za lokalne izbore u Leskovcu  prijavila se i prva grupa građana “Svi za našu opštinu”.

„Preuzimamo odgovornost da se uključimo u odlučivanje i uređivanje naših života i naših prostora. Prvo zašta se zalažemo je decentralizacija grada i povratak ili novo formiranje gradskih opština Grdelica, Vučje i ostale, što će zavisiti od zainteresovanosti građana i stanovnika grada Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << “ rekao je Srđan Jović.

Lista ima 31 kandidata, skupljeno je 1200 potpisa podrške. Prvih pet na listi su Srđan Jović, Milivoje Đorđević, Nataša Gligorijević, Radomir Đokić i Velibor Saitović.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

„Otcepljivači“ Grdelice i Vučja samostalno na lokalne izbore

Izvor: juGmedia, 07.Apr.2016, 16:16

LESKOVAC - Deseta proglašena lista za lokalne izbore u Leskovcu  i prva grupa građana je “Svi za našu opštinu”, saopštila je danas Gradska izborna komisija. Lista, sa 31 kandidatom, je predata sa 1.210 potpisa. „Preuzimamo odgovornost da se uključimo u odlučivanje i uređivanje naših života...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.